Vali Süleyman Tapsız, İl Milli Eğitim eski Müdürü Asım Sultanoğlu ve ilimize yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu makamında kabul etti.
 
İlimizde 4 yıldır İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevini yürütmekteyken Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Asım Sultanoğlu, düzenlenen devir teslim töreninin ardından görevini, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden ilimize ataması yapılan Mevlüt Kuntoğlu’na devretti.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreninin ardından halef - selef İl Milli Eğitim Müdürleri, Vali Tapsız’ı Makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, 4 yıl boyunca Karaman’ın eğitim alanındaki altyapısının güçlendirilmesi ve eğitim noktasında hedeflenen çizgiye ulaşabilmek için çalıştıklarını söyleyen Asım Sultanoğlu, bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Vali Tapsız olmak üzere, kurum müdürleri ve Karaman halkına teşekkür etti. Karaman’ın gönüllerinde ayrı bir yeri bulunduğunu söyleyen Sultanoğlu, gittiği yerlerde Karaman sevgisini ve muhabbetinin gönüllerinde yaşamaya devam edeceğini belirtti.
 
Vali Tapsız, tarihimizde önemli bir yeri bulunan ve sahip olduğu değerlerle ön plana çıkan Kahramanmaraş’a ataması yapılan Asım Sultanoğlu’nu tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Karaman’a verdiği hizmetlerin asla unutulmayacağını belirterek, Asım Sultanoğlu’na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Tapsız, Sultanoğlu’nun yeni görev yeri olan Kahramanmaraş’ta da aynı hizmet aşkı ve görev bilinciyle başarılarını sürdüreceğine olan inancını belirtti.
 
Vali Tapsız, Sakarya’dan ilimize ataması yapılarak gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.