17 Ocak 2013 Perşembe günü saat 19.30'da Huzurevinde gerçekleştirilen konser programına Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Erkan, Daire Müdürleri ve huzurevi sakinleri katıldı.

Karaman Gençlik Merkezi ile Huzurevi Müdürlüğü tarafından organize edilen ve huzurevinde kalan yaşlılar tarafından oluşturulan koro seslendirdikleri eserlerle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Musikisinden çeşitli eserler seslendiren koro dinleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Konser Karaman Gençlik Merkezi Müzik Öğretmeni Nilay Türksezer’in Türk Halk Müziğinin seçkin parçalarından seslendirdiği eserlerle sona erdi.
Programın sonunda, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım yaptığı konuşmasında, “Huzurevinde, bu huzur ortamında değerli büyüklerimizden türküler dinlemek bizim için ayrı bir keyifti. Bir nebze de olsa bizleri zaman tünelinde yolculuk yaptırdılar. Türkülerimiz bize ait değerler.... Aşkın, savaşın, barışın, sevdanın, memleket hasretinin, vatan sevgisinin türkülerimize yansıdığını ifade eden Yıldırım, bize ait olan ve bizi anlatan bu türküleri değerli büyüklerimizden dinlemenin ayrı bir keyif olduğunu belirtti. Önümüzdeki günlerde Valimiz Sayın Murat Koca ve muhterem eşi Vildan Koca hanımefendinin himayelerinde Kamu Kurum ve Kuruluşları ve STK' lar ile birlikte “Gönül Elçileri Projesi” gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda İnşallah bu projeyle de bütün büyüklerin gönüllerinin elçileri olacağız diyerek, huzurevi korosuna ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.