Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimizce Düzenlenen İftar Yemeği Bu Kez Ermenek Devlet Hastanesi Çalışanlarına Verildi. Ermenek Selçuklu Oteli’nde Verilen İftar Yemeğine; Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, İdari Ve Mali Hizmetler Başkanı Mehmet Yavuz, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Kerim Şerbetçi, Başhekim Yard. M. Seçkin Ulu, Genel Sekreterlik Uzman Kadrosu, Ermenek Devlet Hastanesi Yöneticileri Ve Çalışanları Katıldı. 

Verilen Yemeğin Ardından Ermenek Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erhan Şahin Ve İdari Mali Hizmetler Müdürü Batur İlyas Kapıdaş Yaptıkları Konuşmalarda; Birlik Ve Beraberliğin Yaşandığı Bu Gibi Etkinliklerde Her Zaman Yer Almak İstediklerini, Özellikle Ramazan Ayı Gibi Mübarek Gecelerin Kaynaşmayı Arttırdığını Söyleyerek, Organizasyonda Bulunan; Başta Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu Ve İdari Mali Hizmetler Başkanı Sayın Mehmet Yavuz Olmak Üzere Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ettiklerini Belirttiler.

Son Olarak Konuşmasını Yapan Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Uz. Dr. Nuriye Ulu;” Bu Güzel Gecede Bizleri Yalnız Bırakmayarak Yemeğimize Katılan Herkese Çok Teşekkür Ederiz. Sizlerle Birlikte Olmak Ve Her Zaman Yanımızda Olduğunuzu Bilmek Bizim İçin Çok Özel Ve Güzel Bir Duygudur. Bu Nedenle; Bizler Sadece İş Yaşamlarında Değil, Özel Yaşamlarımızda Da Bir Araya Gelerek Birlik Ve Beraberliğimizi Güçlendiriyoruz" Dedi.