Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Haziran 2015 tarihinde açılışı gerçekleştirilen İl Spor Merkezlerinde 20 farklı branşta eğitimler devam ediyor. Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, alanında uzman antrenörler tarafından ücretsiz olarak faaliyet göstermeye başlayan il spor merkezlerinde 5-18 yaş arası öğrenciler eğlenceli bir şekilde sportif aktiviteleri gerçekleştirmeye devam ediyor.
Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kayıtların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,“ Çocuklarımızın gelişme çağında spora yönlendirilmesi önemli bir unsur. Çocuklarımıza spor yapmayı geçici heves olarak değil, sağlıklı nesiller yetiştirmek için zorunlu bir eylem olarak görüyoruz. İl spor merkezlerimizde bu amaç doğrultusunda çocuk ve gençlerimize spor eğitimleri için her türlü imkânı sunarak, antrenörlerimizle birlikte her konuda seferber olduk. Karaman’da gençlerimizin il spor merkezlerinde faaliyet gösteren spor branşlarına yoğun ilgi göstermesi İl Müdürlüğümüz adına mutluluk verici.Yaz tatilinde sporu tercih eden yetenekli çocuklarımız, yaz spor okullarında gördükleri eğitim sayesinde, ilerleyen dönemlerde spor adına büyük başarılara imza atacaklardır” şeklinde konuştu.
İl Spor Merkezleri başvuru formunu Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi biriminden temin edebilirsiniz.
Adres: Kazım Karabekir Paşa Mah. Şehit İsa Kahraman Cd. 
Telefon:0 338 213 16 61