24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Karaman İli Sarıveliler İlçesi Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulunda 13 öğretmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürünün yapmış olduğu resimler Göktepe YBO Resim Atölyesinde sanatseverlerin hizmetine sunuldu.

24 Kasım Öğretmenler Günü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Karaman İli Sarıveliler İlçesi Göktepe YBO’dagörev yapan 13 öğretmenininve İlçe Milli Eğitim Müdürünün yapmış olduğu 50 resim Göktepe YBO Resim Atölyesinde sergilendi. Açılışa Sarıveliler lçe Kaymakamı Ali ÖNER, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri SAMUR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa DALKILIÇ ve birçok daire amiri katıldı. 
13 öğretmeninve İlçe Milli Eğitim Müdürünün yağlı bola, kara kalem ve atık malzemelerle yapmış olduğu 50 eser Sarıveliler İlçe Kaymakamı Ali ÖNER, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri SAMUR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa DALKILIÇ ve birçok daire amiri tarafından gezilerek incelendi.

Sergide açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa DALKILIÇ öğretmenler gününü kutlayarak şöyle konuştu:

“Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Zeynep ÇAPAN refakatinde bütün okul öğretmenleri ile birlikte resim yapmak çok keyifliydi. 
Bugün toplumun şekillenmesinde en temel ve çok önemli görevi ifa eden öğretmenlerimizin günüdür. Bu gün vesilesiyle bizzat öğretmen arkadaşlarımla birlikte yaptığımız resim sergisini açtık. Duygularını düşüncelerini; burada tuvale yansıtlar. Öğretmen arkadaşlarımız toplumun şekillenmesinde geleceğin teminatı olan gençleri yetiştirirlerken çok ciddi fedakârlıklar gösteriyorlar. Hatta buna zaman zaman cefakarlık bile denilebilir. Emeği geçen bütün öğretmenlerime ve Göktepe YBO’da bütün imkanları öğretmenlerine sunan Okul Müdürümüz Ergin TAŞDEMİR’e teşekkür ederim.”Dedi.