07 Temmuz 2014 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarete; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İhsan Mintaş, Karaman İşitme Engelliler Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Semiz, Ankara’da yapılan Atletizm Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular ile antrenörleri katıldı. 

Karaman İşitme Engelliler Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Semiz ziyarette yaptığı konuşmada; Ankara’da 15 - 16 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen Atletizm Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonasında sporcuların 2 birincilik, 7 ikincilik ve 6'da üçüncülük elde ettiklerini belirterek, şampiyonadan başarılı bir netice ile ayrıldıklarını ifade etti. 

Vali Murat Koca ise Atletizm Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Vali Koca, sporcularımızın bundan sonraki organizasyonlarda da başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandığını belirterek, sporcuları çeyrek altınla ödüllendirdi. 

Ziyaret sonunda Karaman ve Piri Reis Gençlik Merkezi Resim Öğretmeni Abdurrahman Saltan Vali Murat Koca’ya portresinin yer aldığı tabloyu hediye etti.