8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bu yıl ikincisi düzenlenen Doğa Yürüyüşü etkinliği büyük bir katılımla Gökçe Çamlığı’nda gerçekleştirildi 

Karaman Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi, Tema ve Kardof’un katkılarıyla organize edilen etkinliğe katılan vatandaşlar, 4 km’lik parkurda gruplar halinde yürüyüş yaptı, çöp topladı, fidan ve meşe palamutu dikti.

Karaman Belediyesi’nin tahsis ettiği belediye otobüsleriyle alana gelen kadın-erkek 200 kişilik guruba Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ve eşi Hilal Uğurlu’da eşlik etti. Hafif spor hareketleriyle yürüyüş öncesi ısınan vatandaşlar, guruplara ayrılarak 4 km’lik yürüyüş parkuru boyunca çamlık içerisindeki boş alanlara çam fidanı ve meşe palamutu dikti. Güzel havanın etkisiyle eğlenceli ve farklı bir gün geçiren vatandaşlar, çevre temizliği yapmayı da unutmadı. Etabın ardından Karaman Belediyesi’nin hazırladığı ikramlar dağıtıldı.

 
Kadınların sadece senede bir gün değil her zaman hatırlanıp baş tacı edilmesi gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Kadınlar Günü dolayısıyla tertip edilen yürüyüşe katılan herkese teşekkür ederek, tüm hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’nun eşi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Uğurlu’da; beylerin hanımlara her daim özel ilgi göstermesi gerektiğini vurguladı.


Gökçe Çamlığı’ndaki programın ardından Başkan Uğurlu ve eşi Hilal Uğurlu, Kardof üyeleri ile birlikte Gökçe Çamlığı’ndan Dereköy’e kadar olan 13 km’lik vadiyi yürüyerek geçerek hem spor yaptı, hem de çevreyi gezerek görme fırsatı buldular.