TÜRKİYE KAMU-SEN KARAMAN İL TEŞKİLATINDAN TERÖRÜ PROTESTO
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcilikleri tarafından bugün tüm ülke genelinde terörü protesto mitingi düzenlendi. Karaman ilimizde de Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi önünde bugün yapılan kamu çalışanlarının katıldığı mitingde şehitlerimiz için Fatiha okunarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serin aşağıdaki basın açıklamasını yaptı.
"Değerli kamu çalışanları, 
Şehitlerimizin kanlarıyla sulayarak vatan yaptığı topraklarımız üzerinde hain emeller besleyen eli kanlı caniler, neredeyse her gün birkaç evladımızı şehit eder duruma gelmiştir. 
Uzun soluklu ve küresel bir planla, milletimizin teröre karşı duyarlılığı yok edilmek, direnci kırılmak istenmektedir. Ama bu topraklarda ateş sadece düştüğü yeri yakmaz. Birimizin derdi hepimizin derdidir. Birimizin acısı, hepimizin yüreklerini dağlar. Bu nedenle bu milleti yok etmek için kurulan bütün hain planlar bozulmaya mahkûmdur. 
Unutmayalım ki; bizler rahat yataklarımızda uyurken, 20 yaşındaki gencecik evlatlarımız, soğukta, sıcakta; gece, gündüz, yağmur, çamur demeden nöbet tutuyor, çatışmaya giriyor. Bu topraklarda ezanlar susmasın diye, ay yıldızlı al bayrak göklerden inmesin diye can veren evlatlarımız var. 
Bu yavrularımız, gündelik, gelip geçici telaşlar içerisinde unutulup gitmeyi değil, her an, her saniye hatırlanmayı hak ediyorlar. 
Bizler milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece ülkemizi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Birliğimiz ve kardeşliğimiz; ortak hareket ederek, sevinci ve kederi paylaşarak artacak, şehitlerimizin ruhları bu sayede huzur bulacaktır. 
Bugün buraya, milletçe şehitlerimizi unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı ifade etmeye geldik. Bu vatan için hayatlarının baharında canlarını vermiş, bizlerin buralarda güven içinde çalışabilmelerini ve yaşayabilmelerini sağlamış şehitlerimizi anmak, İstiklal Marşımızın ebediyete kadar bu topraklarda yankılanacağını bir kez daha ilan etmek ve onlara olan minnetimizi, ruhlarına göndereceğimiz bir Fatiha ile duyurmak üzere toplandık. 
Bilinmelidir ki, şehitlerimiz canlarını bu vatanın birliği ve dirliği için verdiler. Bu nedenle her türlü provokasyona ve tahrike rağmen et tırnaktan ayrılmayacak, bu vatanın hiçbir ferdi binlerce yıllık kardeşliğimizden vazgeçmeyecek, hainler emellerine ulaşamayacaktır. Şundan eminiz ki; bizi bize düşman etmeye, kardeşliğimizi bozmaya yeltenenler, döktükleri kardeşkanlarında, babaların, bacıların, anaların göz yaşlarında boğulup gidecektir! 
Bu vesile ile terörü, teröristi ve onların gizli açık her türlü destekçilerini lanetliyor; devletimizin ve birliğimizin teminatı; varlığımız ve huzurumuz için can veren şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz."dedi.