KARAMAN’da kavşakta çarpışan kamyonet, park halindeki otomobile çarparak devrildi. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, Sinan Büyükköse (26) idaresindeki 70 FH 577 plakalı kamyonet, seyir halinde iken, Şehit Şahin Mavi Caddesi kavşağına girdiği sırada Mevlüt Demir (71) yönetimindeki 42 CVA 56 plakalı otomobille dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı.
Kazada çarpışmanın etkisi ile kontrolünü kaybeden kamyonet sürücüsü 50 metre ileride yolun sağında park halindeki 70 FZ 443 plakalı otomobile çarpıp bir müddet sürükledikten sonra yola devrildi.
YARALILAR SIKIŞTI
Kaza sonrası devrilen araçta bulunan yaralılar için 110, itfaiye ekipleri de olay yerine geldi. Yaklaşık 20 dakika süren kurtarma çalışmalarının ardından kazada, otomobil sürücüsü Mevlüt Demir ile birlikte, kamyonette sıkışan sürücü Sinan Büyükköse ve 11 yaşındaki İbrahim Kılınçvur, sıkıştığı yerden sedyeye alınarak kaza yerine gelen ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılardan  İbrahim Kılınçvur’un sağlık durumu ciddiyetini korurken, diğer yaralıların tedavisi sürüyor. Polis kazanın ardından yolu trafiğe kapatarak yaptığı incelemesinin ardından tahkikatını sürdürüyor.