Kapısan Tunus Expo Center, EMLAK EXPO Ulusal Salonunda gerçekleşen uluslar arası Emlak- İnşaat Fuarında ürünlerini en iyi şekilde tanıtma fırsatı yakaladı.

Kapısan geçtiğimiz hafta Tunus’a götürdüğü 2 konteynır çelik kapı ürünleriyle Uluslararası İnşaat Firmalarının Fuarında yerini aldı. Firma bu fuarda, marka ürünlerinin tanıtımının yanında, hem ilimizin tanıtımını, hem de Türkiye’nin adını en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşıyor.


Firma Kurucularından Mehmet Dolaşık ‘’Ürünlerimizin Tunus’taki stantlarımız da büyük rağbet görmesi ve birçok firmayla da iş bağlantısı kurmamız yönünden bizleri çok mutlu etti. ’’dedi.

Karaman'dan dünyaya açılan kapı

Mehmet Dolaşık, Kapısan Ürünlerini, başta Konya, Mersin, Mut, Silifke, Antalya, Alanya, İzmir gibi yerlere aralıksız gönderdiklerini ifade ederken, yurt dışında; Irak, Almanya, Fransa, Arnavutluk'a ihracat yaptıklarını, şu anda da Tunus'a çelik kapı gönderdiklerini ifade etti.

Dolaşık, öncelikli olarak yurt içinde gösterdikleri başarıyı,  yurt dışındaki fuarlara katılmaya devam ederek, Afrika Kıtasına, özelliklede Orta Doğu ülkelerine, Avrupa ülkelerine ihracat yapmayı devam ettireceklerini de sözlerine ekledi.

Yaklaşık 30 kişinin istihdam edildiği Kapısan Kapı Fabrikasında ayrıca evlerin içerisinde kullanılan iç kapılarının üretimi de yapılmaktadır.

FİRMA HAKKINDA!

1988 yılında ticari hayata başlayan DOLAŞIK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından kurulan KAPISAN ÇELİK KAPI, 1998 yılında 300 m2lik bir alanda çelik kapı imalatına başlamış olup, şu anda Karaman Organize Sanayi Bölgesinde 3000 m2 kapalı 3000 m2 açık alan olmak üzere toplam 6000 m2 alanda faaliyet sürdürmektedir.

Bulunduğu ekonomiyi de göz önüne alarak, toplam kalite yönetimi ilkeleri doğrultusunda hizmet vermeyi amaç edinen KAPISAN Çelik Kapı günlük 40 adet yaklaşık 12.500 adet çelik kapı üretim kapasitesi ile bölgesindeki liderlik konumunu her geçen gün daha da yükseltmektedir.

Firmamız yurt içinde göstermiş olduğu başarısının yanı sıra gerçekleştirdiği yurtdışı ihracat faaliyetleri ile de azmini kanıtlamıştır.

Kalite Politikası

KAPISAN Çelik Kapılarımız TSE kalite belgeli ve 2 yıl garantili olmakla birlikte "Pozitif Geçme" tekniği ile monte edilmektedir. Yani yıkım, kırım, hafriyat, boya, sıva, rötuş işçiliği gerektirmez. Pratik bir şekilde ve kısa sürede monte edilmektedir.

DKP çelik alaşımlı sacdan imal edilmekte olan kapılarımız elektrostatik toz boyama işleminden sonra 220 C'de fırınlanır. Ses, toz ve dış etkenlere karşı kauçuk fitil, strafor ve izocam izolasyonu ile tecrit edilir. Kapılarımızda aynı yönlü üç pimle desteklenen üç adet yağlanabilen menteşe ve tam güvenlik sağlamak amacıyla bilyalı barelli ve kancalı kilit sistemi kullanılır. Üretimin son aşamasında kapılarımız, kalite kontrol departmanı tarafından en ince ayrıntısına kadar incelenir ve onaylanarak satışa sunulur. Ahşap modellerimizde kabartmalı ve rustikli MDF üzerine ithal PVC kaplama kullanılmaktadır.