Genel Başkanlığını görme engelli eski milletvekili Lokman Ayva’nın yaptığı, İlimizde yeni kurulmasına karşın engelliler yönelik birçok hizmeti ve faaliyeti ortaya koyan Türkiye Beyazay Derneği Karaman Şubesi ilk kongresinde yeni yönetimini belirledi.

Kurucu başkan Kemal Önder Demirkollu yapılan çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirirken yaptığı konuşmada;’ Bu bir bayrak yarışıdır, hizmet yarışıdır. Derneğimizin kurucu yönetimde yer alan bize desteklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlimizde engelliler adına kısa sürede de olsa Özürlü Memur Seçme Sınavı Kursunu hayata geçirerek engelli arkadaşlarımıza büyük hizmet verdik. Daha farklı proje ve çalışmalarda yer almaya devam edeceğiz, ’dedi.

Yapılan seçim sonrası yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Ahmet Zeki ÜNAL, Habibe ÇALIŞKAN, Cavit IŞIK, Ebubekir AKTAŞ, Muhammer CEVİZ, Soner ÇAKICI, Karaman Beyazay Derneği’nin yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

Derneğin başkanlığına Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi  Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr Ahmet Zeki ÜNAL, Sekreterliğe Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi  Öğretim Görevlisi Habibe Çalışkan, muhasip üyeliğe de Cavit IŞIK’ın seçildiği öğrenildi.