Ziyarete İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Cem Kağnıcı, PM Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Ertuğrul, önceki dönem İl Başkanlarından Alaattin Işık, Osman Nuri Koçak ve Yüksel Atik ile Parti Yöneticileri katıldı.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde CHP’nin AKP’den aldığı Akçaşehir Beldesinde Belde sakinleri, CHP heyetini coşkuyla karşıladılar. Belediye Başkanı Ramazan Küçük, göreve geldikleri ilk 1 yılda yaptıklarını ve sınırlı olanaklarla birçok sorunu çözmeyi başardıklarını dile getirdi. Sınırlı olanaklarla önemli hizmetler yapan Belediye Başkanı Ramazan Küçük’ün yeni bir çehre kazandırdığı Akçaşehir’de vatandaşlar Belediyenin hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirirken, artık CHP’nin genelde de iktidara gelmesi gerektiğini vurguladılar.

Ziyaretlerde vatandaşlara hitap eden Ahmet Ertuğrul, Alaattin Işık ve Osman Nuri Koçak "CHP'nin iktidara gelmekte olduğunu, Türkiye'nin normalleşmesi için bir CHP iktidarına ihtiyaç duyulduğunu, bu durumun kamuoyunda çeşitli kesimlerce dile getirildiğini, Karaman'da tüm önceki dönem il başkanları ve yöneticileri olarak CHP’nin Karaman Milletvekili adaylarının arkasında olduklarını, CHP Karaman Örgütü’nün birlik ve bütünlük içerisinde hareket ederek 7 Haziran günü Karaman'dan milletvekili çıkaracağını” vurguladılar.

Yine ziyaretlerde vatandaşlara hitap eden İl Başkanı İsmail Atakan Ünver ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Cem Kağnıcı, "Akçaşehir’in CHP için önemli bir yer olduğunu, bunun da 30 Mart seçimlerinde ve sonrasında bir kez daha ortaya çıktığını, önceki dönem İl Başkanlarının da katkısıyla CHP’nin Karaman’da bütünlük ve birlik içinde seçim çalışmalarını yürüttüğünü, Karaman'da ve Türkiye'de taşların yerinden oynadığını, 13 yıldır vatandaşı gerek ekonomik, gerek yaşamsal şartlar bakımından zorluklara sürükleyen, ülke tarımını bitme noktasına getiren AKP iktidarının gitme zamanının geldiğini, Karaman'da her şeyin CHP lehine gelişmekte olduğunu, 7 Haziran günü Karaman’dan Milletvekili çıkaracaklarını ve 8 Haziran günü de CHP'nin iktidar olacağını" vurguladılar.

Akçaşehir’den sonra Sudurağı Beldesi’ne geçen CHP heyeti, burada da vatandaşlar ve özellikle gençler tarafından ilgiyle karşılandı. Vatandaşların CHP’nin tarım politikası ve Akçaşehir’de yapılacak Termik Santrale ilişkin soruları ile karşılaşan CHP heyeti, “CHP’nin tarım politikası hakkında bilgiler verirken, termik santralin yöre tarımı, su kaynakları ve çevreye vereceği zararlara değinerek kesinlikle bu termik santralin yapılmasına engel olacaklarını ve bu konuda yöre halkına her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini” dile getirdi.

Milletvekili Adayı Mustafa Cem Kağnıcı ve katılımcıların konuşmalarının ilgiyle ve coşkuyla karşılandığı Akçaşehir ve özellikle CHP’nin tarım politikalarının ilgi uyandırdığı Sudurağı ziyaretlerinden memnun ayrılan CHP heyeti, 7 Haziran seçimleri öncesi moral tazeledi.