Perşembe günü başlayıp Pazar günü sona erecek olan Karaman Çiftçi Bayramı’nda “Soma’da meydana gelen talihsiz kaza nedeni ile programdaki eğlencelerin yerine bütün köy ve ilçelerden gelen çiftçilerimiz ile Karaman halkının katılacağı, yağmur ve bereket duası yapılacak. Soma’da kaybettiğimiz işçilerimiz için de dualar edilecek.

KÖY USULÜ YEMEK İKRAMI
Etkinliğe TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan katılacaklar. Ayrıca Ziraat Odası tarafından çiftçilerimiz için yapımı gerçekleşen tesislerin açılışı yapılacak. Aynı gün tüm hemşerilerimize köy usulü yemek ikram edilecek. Bereketli bir sofrada halkımız ve çiftçilerimiz buluşacak.
ABDULLAH SADİEN’DEN KUR’AN ZİYAFETİ
Dünyaca ünlü hafız 25 Mayıs 2014 Pazar günü yağmur ve bereket duasından önce Soma’da vefat eden işçilerimizin ruhuna ve tüm şehitlerimizin ruhuna bağışlanmak üzere Kur’an ziyafeti sunacak. 
Çiftçi Bayramı Program
22 Mayıs 2014 Perşembe
13:00 Açılış Yemeği
Katılımcılar: İl Protokolü, Muhtarlar, Çiftçiler, Stant Katılımcıları
Stant Alanının Açılışı
24-25 Mayıs Çocuk Şenliği – Şişme Oyun Parkı -  Saat:11.00 - 19.00 Arası
25 Mayıs 2014 Pazar
13:00 Yağmur ve Bereket Duası
13:15 Karaman Ziraat Odası Bereket Sofrası; Köy Yemekleri ve Kavurma Pilav İkramı
14.00 Sayın Bakan ve Genel Başkanın Stantları İncelemesi
14:30 Protokol Konuşmaları Şemsi Bayraktar - TZOB Başkanı Sayın Lütfi ELVAN’IN Hitapları (Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı)Toplu Tesis Açılış Töreni
16:00 Abdullah Sadien
(Kahire Dünya Kuran Okuma Yarışması1.’si) 
Konserler Soma’da meydana gelen üzücü maden kazası nedeni ile iptal edilmiştir. Yağmur Duası yapılması planlanmıştır. 22-23-24-25 Mayıs 2014 Tarihleri arasında stantlar gezilebilecektir. 
Yer: Kapalı Pazar Yeri, TOKİ Bitişiği, Beyaz Kent Karaman