Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez’in vefatından sonra Başkanlık koltuğu boş kalan Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri yönetim kurulu başkanını seçti. Seçim sonucuna göre birliğin yeni Başkanı, Bayram Uysal oldu. 


Eski Birlik Başkan Vekili ve Yeni Birlik Başkanı Bayram Uysal yaptığı açıklamada, vefat eden Birlik Başkanı Ahmet Yenilmez’in çok değerli bir insan olduğunu söyleyerek Yenilmez’in unutulmayacağını kaydetti.

28 Ekim Salı günü yapılan birliğin yönetim kurulu toplantısında, 5362 sayılı kanunun 53 ve 54. maddeleri gereğince yapılan işlemler doğrultusunda belirlenen birliğin yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Uysal, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cemal Özbay, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Aktaş, Şuayip Dik, Hasan Uğurelli.

Başkan Yenilmezin vefatından sonra boş kalan Fırıncılar, Lokantacılar, Pastacılar ve Gıda Maddesi Üreten İşyerleri Odası Başkanlığına ise 27 Ekim Pazartesi günü yapılan odanın yönetim kurulu toplantısında alınan kararla yeni Başkan seçildi. Fırıncılar, Lokantacılar, Pastacılar ve Gıda Maddesi Üreten İşyerleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Divleli, Başkan Vekili Bayram Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahaddin Akyürek, Mehmet Ali Erkabaktepe, Yusuf Akpınar, Ömer Gürses ve İzzet Balta’dan oldu.