Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğüne  Zübeyde Hanım Orta Okulu Müdür Yardımcılığı görevi yapan Şabettin Gezen atandı.

30.06.2015 tarihinde yeni görevine başlayan Gezen, göreve başlar başlamaz Gençlik Liderleri ve çalışanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Gençlik Merkezi’nin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Gençlik Liderlerinden brifing alarak işe soyundu.

Gençlik Merkezi Müdürü Gezen yaptığı açıklamada, Karaman Gençlik Merkezi’nin başarılı çalışmalarını yeni görevime atanmadan önce yakından takip ediyordum. Bizlerde Karamanlı gençlerimize  daha iyi hizmet verebilmek adına mesai kavramı olmaksızın çalışacağız. Deneyim ve tecrübelerimiz ile Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bizlere sunmuş olduğu birbirinden güzel projeleri ,Karamanlı gençlerimizle buluşturarak daha güzel bir Karaman için seferber olacağız. İnşallah birlikteliğimizde Gençlik Merkezi’mizin kalitesini daha da artıracağız.

Ekip olarak çalışmanın önemi de vurgulayan Gezen, birlikte ve omuz omuza işimizi en iyi şekilde yapmanın çabası ve gayreti içinde olacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımız'ında projelerinde yer alan Asımın Nesli olarak nitelendirdiğimiz geçmişini unutmayan, örf ve adetlerine bağlı, vatanını ve milletini seven bir gençlik yetiştirmenin çabası içinde olacağız" diye konuştu.

Şabettin Gezen kimdir?

27 Mayıs 1975 tarihinde Karaman da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Karaman'da tamamladı. 1998 yılında  Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aksaray ve Karaman'da öğretmen olarak çalıştı. Gençlik yıllarından itibaren gençlik hareketleri içinde aktif olarak yer aldı. Halen  Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birinin Karaman'da şube başkanıdır.

Şabettin Gezen, evli ve üç çocuk babasıdır.