Bir süredir kuruluş çalışmaları sürdürülen Karaman Müsiad Şubesi dün ilk toplantısını yaptı.

Torunoğlu Makine Sanayi Genel Müdürü Turgay Baş tarafından Karaman Müsiad Şubesi kurulum çalışmaları sonuç verdi. Yönetimini oluşturan Baş, üyeleri ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi. Müsiad Karaman Şubesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü Ak Parti Merkez İlçe başkanı Ahmet Akça ve Üyeler katıldı. 
Müsiad Karaman olarak üyelerimizler birlikte Karaman’ın sanayisi ve sanayicisinin geliştirilmesi için faaliyetlerde bulunacaklarını belirten Karaman Müsiad Başkanı Turgay Baş; “Karaman’ımız ve bölgemiz için Müsiad çatısı altında şehrimizin gelişimine katkı sağlayacağız. Sanayicilerimizin her zaman destekçisi olarak yatırımlarına katkı sağlayacağız. Şehrimiz ve sanayicilerimiz için hayırlı olsun. İnşallah ilerki bir tarihte Başbakanımız ve Bakanımız Lütfi Elvan’ın katılımı ile güzel bir açılış yapacağız.” dedi. 
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’da Karaman Müsiad Şubesinin kurulmasının çok önemli bir adım olduğunu belirterek hayırlı olmasını diledi.