Karaman Ülkü Ocakları önceki gün Karaman’a gelen İç Anadolu Akil İnsanlar Heyetini protesto ederek basın açıklamasında bulundu. Toplantının yapıldığı otelin dışında toplanan Ocak mensupları adına Başkan Burhan Abay yaptığı açıklamada;
“Bugün burada konuşmamızı bize nasip eden Yüce Allah’a hamdı senalar olsun! selamün aleyküm
Karaman’ın yiğit Bozkurtları, Karamanoğlu Mehmet Beyin evlatları, Müslümanların sancaktarları, büyük Türk milleti. Bugün burada kendilerine Akil denilen zevatlara hadlerini bildirmek için toplandık. Öncelikle kendilerine Akil insanlar denen bu kişiler İNSAN değildirler. Bir bebek katili canavarın sözlerini,sözde barış istemini anlatmaya gelenler insan olamazlar. Olsa olsa Hayvan’dır.!! Bu kişiler akil değil sakildir ! yani ne söylediğini bilmeyen asalaklardır!!
Bunlar akil adam olamazlar çünkü Adam değildirler. Vatanını satan,bölücü başı Öcalan Şerefsiziyle iş birliği yapanlar Adam olamazlar!! Sadece Hain olurlar! bugün buraya gelerekte hainliklerini tescillemişlerdir! Atamız Kürşat gibi 40 çeriyle çin sarayını basıp hain odaklarının kalelerini yıkacağız! Sultan Mehmet han gibi şahi topları misali bi olup üzerlerine yağacağız!! Kuvayi Milliye olup bu yunan tohumlarını denize atıp ülkemizden süreceğiz!!
Başbuğ Alparslan Türkeş gibi bi arslan olup bu emperyalist uşaklarını bir daha çıkmamak üzere bu topraklara Gömeceğiz!!
Tarih bizi iyi tanır.Türk milleti çok tarih yazmıştır ve yazmaya da devam edecektir. Bugun buraya tarih yazmaya geldik !!  Türk milletinin saçının kılına zarar gelirse, bu ülkede ki şanlı milletin başına bir ağrı bile girerse Analarımız bir daha ağlarsa bizleri kimse tutamayacaktır.
BU SİZLERE BİR İHTARDIR!!!
Çelik yumruklarımız İmanımızla sertleşecek, Kılıçlarımız TÜRKLÜĞÜMÜZLE bilenecek, Gürzümüz milletimizle bezenecek ve en sonunda bir kartal misali bu zevatların tepesine binip onları yok edecektir!!“Şu kopan fırtına Türk ordusudur Yarabbi.
Senin uğrunda ölen ordu budur Yarabbi.
Ta ki yükselsin ezanlarda müeyyed namın,
Galip et, çünkü bu son ordusudur İslamın.”
Allah Türkü korusun ve yüceltsin
NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE”dedi.