Karaman Milletvekili Mevlüt  Akgün  Mutlular Dayanışma ve Kültür Derneğini  ziyaret ederek Dernek yönetimi ile bir araya geldi.

Karşılıklı fikir alışverişleri nin yapıldığı toplantıda Başkan Durmuş  Ataş  sadece 2012 yılında mutta ikamet eden ve Karamanda  sağlık hizmeti almış resmi kayıtlarda 27.616 kişinin olduğu nu  belirterek karaman ilimizle mut ilçemiz arasında eğitim, sağlık,  ticaret ve diğer bütün sektörlerde iç içe olunduğu, kültürlerin birleştiği ve her geçen gün akrabalığın çoğaldığına işaret ederek mutun karamana bağlanması konusunda yapılan her türlü çalışma hakkında destek istedi. Mevlüt Akgün bu konuda meclise bir önerge sunduğunu ve yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirtti.

Ayrıca  dernek faaliyetleri konusunda da bilgi veren Durmuş Ataş Karaman halkına ve hemşerilerine de  şuan  yapılmakta olan bir çalışma konusunda destek vermelerini istedi. Evlerimizde giymediğimiz dolaplarımızı meşgul eden  çocuk ve büyük elbise si , ayakkabı, oyuncak  birilerini mutlu edebileceğimiz ne varsa dernek çatısı altında toplanmaya başlandığı şu ana kadar 50 nin üzerinde kıyafetin geldiğini ve gelmeye devam ettiğini belirtti. Köylere ve ihtiyaç sahiplerine organizeli bir şekilde bu giyeceklerin ulaştırılacağını belirten  Durmuş ataş -paylaştıkların senindir. biriktirdiğin değil - düşüncesinin her insanda hakim olmasını istedi.

Dernek Yönetim kurulu başkanı Durmuş Ataş tarafından ziyaret anısı olarak  plaket takdim edildi.