Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi koordinesinde yapılacak olan projenin ilk etabı 22 Ocak Cuma günü saat 06.00’da Aktekke Camii’nde gerçekleştirilecek.

“Gençlerle Sabah Namazında Buluşuyor” programı hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ‘Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’  sloganı ile 81 ilde başlattığı sabah namazı buluşmalarına Karaman Gençlik Merkezi olarak gönüllü gençlerimiz ile Aktekke Camisinde kılacağımız sabah namazı ile başlıyoruz. Bu haftadan itibaren yıl boyunca gençlerimiz ile birlikte belirlediğimiz günlerde sabah namazlarında buluşup ibadetimizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Geleceğe tutunmak istiyorsak eğer bugün gençlerimizin elinden tutmalıyız diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise;” "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" sloganıyla düzenlenen etkinlikle gençler düzenli bir şekilde belirlediğimiz tarihlerde sabah namazında buluşacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak gençlerimiz ile birlikte manevi ve kültürel değerlerimizi korumak için çalışıyoruz” dedi.