Dün gerçekleştiriken Fırıncılar, Pastacılar, Lokantacılar Odası Genel Kurulunda Ahmet Yenilmez yeniden başkanlığa seçilmiş, Oda Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Alaaddin Divleli, Bahattin Akyürek, Mehmet Ali Erkabaktepe, Yusuf Akpınar, Bayram Can ve Ömer Gürses getirilirken, Denetim Kurulu üyeliklerine de Nefise Çelik, Metin Yaylı ve Salih Kumcu seçilmişti
Bugün gerçekleştirilecek olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda ise başkanlığa Mehmet Karaduman'ın aday olduğu bilgisi edinildi.

Pazarcılar Odasının 9.olağan Genel Kurulu 5.ocak 2014 Pazar günü  saat 10.00 da Seki çeşme mah. Atatürk cad No:82  Esnaf Ve Sanatkarları Odaları Birliği Hidayet Uysal Esnaf Sarayı 2.Nolu Toplantı salonun da yapılacağı öğrenildi.
Oda Başkanı Bekir Sağer; “Bütün üyelerimizi odamızın genel kuruluna davet ediyoruz. Genel   kurulumuzun Karamanımıza ve esnaf teşkilatımıza hayırlı olmasına diliyor saygılar sunuyorum.” dedi.

Pazarcılar Odası seçimine mevcut Başkan Bekir Sağer ile, Murat Yılmaz başkan adaylığında 2 listenin yarışacağı öğrenildi.