Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, Karaman, herkesin gelip görmek ve yaşamak isteyeceği bir şehir olacağını söyledi.

“Durmak yok, hizmete devam” sloganıyla, 2013 yılında Karaman’da yapılması planlanan 14 ayrı hizmet programı hakkında bilgi veren Başkan Uğurlu, Karaman sevdalısı olarak Allah sağlık verdiği sürece hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti.

2013 yılının oldukça yoğun geçeceğinin altını çizen Uğurlu, yeni projeler hakkında şu bilgileri paylaştı: 

“Bunlar; özellikle engellilere ve vatandaşlarımıza hizmet verecek olan Gönül Gözü Kahvesi, Yıkılan Emlakbank binasının yerine yapılacak olan Cambaz Gazi Parkı, restore edilen taş binada belediye başkanlık binası, mezarlığın girişindeki 17 bin m2’lik alanda inşası sürenEndülüs tarzı havuz ve Gülistan Gül Bahçesi, bin 728 nitelikli konutun yapılacağı Piri Reis Vadisi, bisiklet yolu ile hizmete girecek olan ışıklı üniversite yolu, otogarın bulunduğu alana yapılacak olan fuar ve kongre merkezi,I. İstasyon Yolu Düzenlenmesi, Larende, Gevher Hatun ve Hacı Celal mahallelerine kurulacak yeni kapalı pazar yerleri, 6 ayrı noktada konuşlanacak akıllı bisiklet istasyonları, yeni itfaiye binası, İbrahim Hakkı Konyalı ve Hürriyet mahallelerndeki 30 bin metre karelik alanda hizmete açılacak olan Mir Ali Parkı, Aktekke Kent Meydanı ve Belediye Arkası Kentsel Dönüşüm Alanı projeleridir. Bütün bunların çoğu 2013 yılı bitmeden hizmete girecektir.

Başkan Uğurlu, her zaman olduğu gibi Karaman'a kalıcı ve güzel hizmetler için mücadelelerinde kendilerini yalnız bırakmayan milletvekillerine, hükümete ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.