Seminer sorumlusu olarak Türkiye Barolar Birliği Denetleme Kurulu üyesi aynı zamanda eğitim merkezi yürütme kurulu üyesi Av. Cumhur Arıkan, Eğitmen olarak Ankara 7.Tüketici Mahkemesi Hakimi İlhan Kara ve Ankara Barosu’ndan Av. Serdar Arıkan Katıldı.

Seminere Karaman Barosu Başkanı Av. Oktay yılmaz, Baro yöneticileri ve çok sayıda avukat katıldı. Seminer Baro Başkanı Av. Oktay Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla başladı. Av. Yılmaz konuşmasında seminerin önemine değinerek, ‘’ Karaman Barosuna kayıtlı tüm avukatlarımızın değişen her yasa hakkında en süratli şekilde eğitim almalarına önem veriyoruz. Bu bağlamda eğitim seminerleri devam edecektir’’ dedi. Konuşmasının ardından seminere katılan eğitimcileri tanıtan Av. Yılmaz, sözü eğitimcilere bıraktı.

Türkiye Barolar Birliği Yürütme Kurulu Üyesi Av. Cumhur Arıkan, Karaman Barosu'nun bu etkinliği düzenlemesinin meslektaşlara büyük katkılar sunduğunu belirterek semineri açtı. Düzenlenen seminerin ilk oturumunda Ankara 7. Tüketici Mahkemesi Hakimi İlhan Kara Tüketici Hukuku'na ilişkin bilgiler iletti. Av. Serdar Arıkan’ın örnekleme yaparak anlatım yaptığı seminer, 10:00 başlayıp saat 15:00’da tamamlandı.

Sunumların bitmesiyle birlikte soru cevap bölümünde karılıklı bilgi alışverişinde bulunulan seminer sonunda eğitimcilere Karaman Barosu tarafından plaket verildi. Toplu halde çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.