Karaman Performans Spor Kulübü sporcusu Fatma Sezer, 2015 Gürcistan Tiflis Avrupa Olimpiyatları için Antalya’da gerçekleştirilecek olan milli takım hazırlık kampına alındı.Karaman ilinde yapılan Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda Yıldız Bayanlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Fatma Sezer,05-25 Temmuz 2015 tarihleri arasında Milli takım kampında yer alarak son hazırlıklarını tamamlacak. Son zamanlarda alınan başarılar ile tüm dikkatleri üzerine çeken Karaman’ın altın pedalları, Milli görev alarak ta sorumluluklarını daha üst düzeye taşımasını biliyorlar.

Antalya’da yapılacak olan milli kampa Türkiye genelinden 7 sporcu katılıyor. Kampa katılan 7 sporcunun 6’sı Türkiye Olimpiyat Merkezlerinde spor yaşantısını sürdüren sporculardan oluşuyor. Karaman bisiklet ekibinde Fatma Sezer ise, Türkiye Olimpiyat Merkezleri dışından kampa katılan tek sporcu olma özelliği gösteriyor.

Karaman bisiklet takımının elde ettiği bu başarıları daha da arttırmak istediklerini belirten bisiklet antrenörü Barış Ünlü,” Sporcularımızdan Fatma Sezer, Aybike Ünlü, Kader Şahin, Selver Sezer, Esra Kahraman, İrem Ceren Akan ve Semra Yetiş’ den oluşan bayan bisiklet takımı sporcularımız 2020 ve 2024 olimpiyat adayı sporcularımız olup, 2015 sezonunda Bakü Avrupa oyunlarına Kader Şahin’i, Tiflis Avrupa Olimpiyatlarına ise Fatma Sezer’i gönderdik. Eylül ayında benimle birlikte sporcumuz Erhan Azat Danimarka’da Dünya Şampiyonası’na katılacak olup, Semra Yetiş ise, Eylül ayında Amerika’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacaktır” dedi.

Hedeflerinin 2020 ve 2024 olimpiyatlarına Karaman ilinden sporcu göndermek olduğunu belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Altın pedallarımızıngerçekleştirilen organizasyonlarda almış oldukları başarılar bisiklet takımımızın kalitesini ve ulaşabileceği hedefleri göstermektedir. Türkiye’de alınan başarıların yanında uluslararası alanda almış olduğumuz dereceler Karaman adına mutluluk vericidir. Sporcularımıza desteklerimize devam edeceğiz.”