Karaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Desipen & Desipanjur markası, Özkayalar Aile şirketinin kurduğu ve emin adımlarla kısa vadede büyük yol kat etmiş bir firma olarak öne çıkıyor. 20 yıl gibi kısa bir sürede doğru zamanda, doğru yatırımlar ile Türkiye çapında marka değerini yükselterek şehrimiz için istihdam ve yatırımlar yapan Özkayalar, Karaman sanayisinin parlayan yıldızları arasında ye alıyor.

DesiPen 1994 yılında PVC pencere ve kapı üretimi yapmak üzere Karaman’da kurulmuş olan bir aile şirketidir. 1994 yılından 2006 yılına kadar bünyesinde PVC pencere ve ısı cam sistemleri üretimi yaparak çok sayıda büyük projelere imza atan Özkayalar, gerçekleştirdiği her projeyle arttırdığı bilgi ve deneyimini daha büyük projelerle hizmet etmek amacı ile 2006 yılında Karaman Organize Sanayi bölgesinde 10.000 m2 açık 2500 m2 kapalı alanda Desipanjur markası ile monoblok panjur sistemleri üretimine başladı. 2012 yılında çalışma alanını 4500 m2 ye büyüterek, makine parkurunu güçlendirerek ve yeni yatırımlarla üretimine devam ediyor. Piyasa taleplerine daha iyi cevap verebilmek için  5 ayrı modelde monoblok panjur sistemleri üretiyor.

Desipanjur markası ile monoblok panjur sistemlerinde Türkiye’nin önde gelen markaları arasına girmeyi başarmış. Kısa zamanda yurt genelinde bin 500 müşteriye ulaştı. Özkayalar Desipanjur yurtdışında da 15 ülkeye  ihracat yapıyor. Desipanjur yeni üretimine başladığı Monoblok Alüminyum panjur sistemleri ile yurt çapında önde gelen 3 firmadan biri olarak yoluna devam ederken, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.