Bölgenin en büyük mobilya mağazasına sahip olan Nadide Grup, gün geçmiyor ki yeni bir başarıya imza attı.
Geçen yıllarda öğrenci yurdu, inşaat ve tarım alanlarında da dev yatırımlar yapan Nadide Grup, sosyo-ekonomik yapıya da destek vermeyi ihmal etmiyor. 

Kısa adı UNİKOP olan KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği'nin düzenlediği Bölgesel Kalkınma Sempozyumu'na da hem katılarak hem de katkı sağlayarak yürüyüşüne devam eden Nadide Grup büyük bir projeye de daha imza attı. 

Nadide Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nadi Baş, 14-16 Kasım 2013'te Konya-Dedeman Otel'de gerçekleştirilen ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz'ın da panelist olarak katıldığı sempozyuma; bakan yardımcıları, müsteşarlar, Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray Valileri, milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, UNİKOP Kurucu Başkanı Prof. Dr. Hakkı Gökbel, KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği Rektörleri, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, rektör yardımcıları, il ve ilçe belediye başkanları, oda başkanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sempozyumda Bakan Mehdi Eker tarafından plaketle ödüllendirilen Nadi Baş, Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz'dan da teşekkür belgesi aldı.

Nadi Baş aldığı plaketle Karaman'da bir ilke imza atarak, bir resmi programda plaket alan ilk Karamanlı olmayı başardı. Sempozyuma katılan Karaman heyeti ise başta Karaman Valisi Murat Koca olmak üzere Nadi Baş'ı tebrik ettiler.