KASiAD Başkanı Ahmet Kılınç, ziyarette derneğin hedeflerini anlatırken, Karaman'ın her anlamda gelişmesine katkıda bulunabilecek etkinliklerde aktif rol alarak özellikle işadamlarının önünü açmayı hedeflediklerini belirtti. 


Kılınç, Karaman'ın her anlamda önemli bir potansiyele sahip olduğunu sözlerine ekleyerek KASİAD olarak bu potansiyelin değerlendirilmesinde her zaman aktif rol alacaklarını ve katkıda bulunacaklarını söyledi. Yakın zamanda yaptıkları Senegal gezisi ile ilgili izlenimlerini de aktaran Kılınç, uzun yıllar Fransa'nın sömürgesi olan ülkede, KASİAD olarak yapılacak bir okula ve Kuran kursuna maddi katkıda bulunacaklarını belirtti. Kılınç, Kurban Bayramı'nda da aynı ülkede fakir ailelere et dağıtacaklarını söyledi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KASiAD'ın faaliyetlerini takip ettiğini söyledi. Boynukalın, Karaman'ın her anlamda gelişmesi noktasında yapılacak tüm etkinliklere katkıda bulunacaklarını ve aktif rol alarak destek vereceklerini dile getirdi. OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Şimşek, Recep Oğuzcan ve Musa Akgül ile OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süreyya Peker’in de hazır bulunduğu ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.