Karaman  Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Yönetim Kurulu, Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli’yi makamında ziyaret etti. KASiAD Başkanı Ahmet Kılınç, derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgi vererek, hedeflerinin Karaman’ın her anlamda gelişmesine katkıda bulunabilecek etkinliklerde aktif rol alarak özellikle işadamlarının önünü açmak olduğunu belirtti. Geçen yıl düzenledikleri Çin gezisinin bu hedef doğrultusunda yapıldığına dikkatleri çekerek üyesi oldukları TUSKON ve ANSİFED’in organizasyonlarına katıldıklarını, Karaman’daki bürokrasi ve iş adamları ile değişik programlarda bir araya geldiklerini ve hazırladıkları proje ve seminerlerle bölgenin gelişmesine katkıda bulunduklarını söyledi. 
Kılınç,  Karaman’ın her anlamda önemli bir potansiyele sahip olduğunu sözlerine ekleyerek KASİAD olarak bu potansiyelin değerlendirilmesinde her zaman aktif rol alacaklarını ve katkıda bulunacaklarını söyledi.  Yakın zamanda yaptıkları Senegal gezisi ile ilgili izlenimlerini de aktaran Kılınç, uzun yıllar Fransa’nın sömürgesi olan ülkede KASİAD olarak yaplacak bir okula ve Kuran Kursu’na maddi katkıda bulunacaklarını belirtti. Kılınç, Kurban Bayramı’nda da aynı ülkede fakir ailelere et dağıtacaklarını söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KASiAD’ın faaliyetlerini takip ettiğini söyledi.   Dereli, Karaman’ın her anlamda gelişmesi noktasında yapılacak tüm etkinliklere katkıda bulunacaklarını ve aktif rol alarak destek vereceklerini dile getirdi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.