Kutlu Doğum Programına İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam, protokol üyeleri ile Kazımkarabekir halkı katıldı.

 Hz. Muhammed (S.A.V)’ in dünyaya teşrifinin 1444. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programa Kuran tilaveti ile başlandı. Açılış konuşması yapan Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Tüncer; “ Bizler bugün insanlık tarihini derinden etkilemiş, mesajlarıyla ve hayatıyla insanlığın aydınlanmasına ve olgunlaşmasına vesile olan Peygamber efendimiz dünyayı teşriflerinin 1444. Yılını idrak ediyoruz. Bu vesile ile Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak bu kutlu haftada güzel bir program hazırladık. İnanıyorum ki bu tür etkinlikler, toplumumuzda, Peygamberimizin yüce kişiliğinin, örnek hayatının doğru bir şekilde anlaşılmasına ve hepimize tavsiye ettiği huzur ve sevgi ikliminin oluşmasına çok anlamlı katkılarda bulunacaktır “ dedi. Tüncer ; Bu programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım. Hepinize tekrar hoşgeldiniz diyor saygı ve sevgiyle selamlıyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

Program Lise öğretmenlerinin ilahi gösterileri, öğrencilerin şiir okumaları , dua ve hadis çekilişleri ile devam etti.  Program sonunda çekilişi kazanan misafirlere ödüller verildi.

Program sonunda konuşma yapan Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam; “ Bu güzel ve anlamlı günde bu programı düzenleyen başta lise müdürümüz Halil İbrahim Tüncer’ e, tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım. Bu tür programların Peygamber Efendimize duyulan sevgi ve bağlılığın perçinleşmesine, aramızdaki saygı, muhabbet, kardeşlik, paylaşma duygularının pekişmesine vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum, geceniz hayırlı olsun diyerek konuşmasını tamamladı. Program yapılan dua ile sona erdi.