Karaman Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Cumartesi (24.09.2015) günü Kale Sosyal Tesislerinde, tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi. 
Kale restoranda düzenlenen toplantıya, Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Gençlik Meclisi Başkanı Erdi Doğay, gençlik meclisi üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Gençlik Meclisi Başkanı Erdi Doğay'ın gerçekleştirdiği açış konuşmasının ardından Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, kent konseyinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Konukseven “ Göreve geldiğimiz günden bu yana Kent Konseyi olarak bütün kademelerimizle, çalışma gruplarımızla şehrimiz için önemli çalışmalar yapıyoruz. Toplumumuzun tamamını kapsayan bir yapımız var. Bugün burada gençlerimiz ile bir araya geldik. Davetimiz üzerine bizleri kırmayıp bu toplantımıza katılan yakın arkadaşım Karaman Milletvekilimiz Sayın Recep Konuk’a çok teşekkür ederim” dedi.
Toplantıda gençlere hitaben bir konuşma yapan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk; “Gençler, bir çok imkâna ve bilgiye ulaşmak bizim zamanımızdakinden daha kolay. Şehriniz için, ülkeniz için, tüm insanlık için çok çalışın.” dedi ve iş hayatı boyunca edindiği tecrübeleri gençlerle paylaştı.