Karaman Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar sofrasının son durağı Aktekke Kent Meydanı oldu. 15 Temmuz 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilen iftar sofrasına 10 bin kişinin üzerinde vatandaş katıldı.
Karaman Belediyesi tarafından bu yıl 12 ayrı noktada kurulan iftar sofralarının sonuncusu Aktekke Kent Meydanı’nda kuruldu. İftar yemeğine Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın yanı sıra; Karaman Valisi Murat Koca, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, 22-23 ve 24. dönem Milletvekili Mevlüt Akgün, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Daire Müdürleri, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İftar öncesi Ak Parti Milletvekili Recep Şeker, üç dönem milletvekilliği yapan Mevlüt Akgün ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan selamlama konuşması yaparak vatandaşlara hayırlı iftarlar diledi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan konuşmasında; Karaman’ın daha da iyi noktaya gelebilmesi için yatırımların ve çalışmaların artarak devam edeceğini vurgulayarak vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.