Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette KGRT kurucu başkanı Medeni Yavuz Aslan, ‘’ Öncelikle göreve başladığı günden buyana spora yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ve sporu Karaman halkına sevdiren Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’a teşekkür ediyorum. Karaman sporunun gelişimi için göstermiş olduğu çaba ve azim takdire şayan. Bu çalışmaların sonuçlarını hayata geçireceği projelerle net bir şekilde görebiliyoruz. Bizlerde bu konuda üzerimize düşen görev ne ise yapacağız ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın yanında olacağız’’ diye konuştu.

İl Müdürü Hayati Kısacık ise, ‘’ Gençlik ve Spor Bakanlığımız beni İl Müdürlüğü görevine layık gördü. Amacım bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek, bana güvenenleri mahcup etmemek, spora ve gençliğe en iyi şekilde hizmet vermek. Verimli olma noktasında bilgi birikimi ve tecrübelerimizle Karaman’da sporu en iyi noktaya getirmek ve kesintisiz hizmet sunma adına tüm gayretimizle çalışacağız’’ dedi.

Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan İl Müdürü Kısacık, hayırlı olsun dilekleri ve ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.