Karaman Kamu Hastaneleri Kurumu (KKHK) ile Karaman Kamu Hastaneleri Birliği (KKHB) Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu görev süresinin dolmasına ilişkin veda mesajı yayınladı. Ulu yayınladığı veda mesajında, “Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ile Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak imzaladığım sözleşme gereğince 31 Aralık 2014 tarihi itibari ile görev sürem dolmaktadır. İki yılı aşkın süredir yürütmekte olduğum görevim süresince ekip olarak Karamanımız için var gücümüzle çalıştık. Karaman Devlet Hastanemiz yeni binasının açılışı, Ermenek Devlet Hastanemiz ek binası temel atma töreni, Uyku ünitesi ve Kemoterapi ünitesi açılışları gibi birçok projelere imza attık” dedi.

KKHB olarak Karaman’da kurumlar arası işbirliği ile yürütülen projelerle Türkiye genelinde ilk 5 girildiğini ve karne kriterlerinde Türkiye 7.si olunduğunu dile getiren Ulu, “Anjiyo ünitesi, Kardiyovasküler Cerrahi Merkezi (KVC), helikopter pisti, yeni ADSM binası gibi müjdeli haberleri halkımıza duyurabilme fırsatı bulduk. Yarım kalan projelerimizi, yeni başlayacak olan Genel Sekreterimiz Dr. Ayhan ERENOĞLU’ nun gerçekleştirerek, Karaman’daki sağlık hizmetlerini daha da ileri seviyelere getireceğine dair inancım tamdır. Kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Karaman’da sağlık hizmetlerinde memnuniyeti yüzde 84 ile 14. sıralara taşıyan tüm sağlık çalışanlarına ve tüm idari ekibine teşekkür eden Ulu, “Karaman halkımıza hizmet edebilme fırsatını tanıyan ve desteklerini esirgemeyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan başta olmak üzere; Sayın Valimiz Murat Koca’ ya, Sayın Milletvekilimiz Mevlüt Akgün’e, tüm siyasilerimiz ve bürokratlarımıza teşekkür eder ve saygılarımı sunarım” açıklamasında bulundu.        

HABER MERKEZİ