Pazarlama Yöneticisi Hale Turanoğlu ve İnsan Kaynakları Uzmanları Yelda Uğur Öztop, Yunus Öcal, Şenay Tekinbay’ın yer aldığı tanıtım organizasyonuna çok sayıda öğrenci katıldı.

Mondi Tire Kutsan Pazarlama Yöneticisi Hale Turanoğlu, öğrencilere öncelikle firmanın kuruluş aşaması ve yapısını anlattı. Turanoğlu, Mondi Tire Kutsan’ın 31’den fazla ülkeye yayılmış üretim tesisleri ve yaklaşık 25 bin çalışanı ile uluslararası bir ambalaj ve kâğıt grubu olduğunu dile getirerek, “Her gün müşterilerimize başarılı olmaları için katkıda bulunan mükemmel ambalaj ve kâğıt çözümleri üretiyoruz. Böylelikle onlar da kendi müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırıyorlar. Kâğıt üretiminde yüz yılı aşkın bir tecrübeye sahibiz. Dört kutu fabrikası ve bir kâğıt fabrikası ile halen hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Ürettikleri ürünler hakkında bilgi veren Turanoğlu, “Firma olarak özel kraft kağıdı, oluklu mukavva ambalajları, endüstriyel torbalar ile içerisinde toz çorba, hazır kahve gibi ürünlerin saklanmasına olanak sunan ekstrüzyon kaplamalar, gıda ürünleri ambalajları, filmler ve hijyenik öğeler, yapıştırma bantları, ofis kağıtları ve profesyonel yazıcı kağıtları ile özel ihtiyaçlara ve müşteriye özel uygulama imkanları sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Hale Turanoğlu öğrencilere etkinliğin sadece bir firma tanıtımından ibaret olmadığını belirterek üniversiteye gençlerin akıllarında bir iz bırakmak ve onlara iş olanakları, çalışma koşulları hakkında bir kapı aralamak için geldiklerini ifade etti.

Firma tanıtımının ardından ise İnsan Kaynakları Uzmanı Yelda Uğur Öztop öğrencilerin merak ettikleri sorulara cevap verdi. Öğrencilere staj koşulları ve mezun olduktan sonra firma bünyesinde çalışabilmeleri konusunda bilgi veren Öztop, daha sonra öğrencilerin özgeçmişlerini toplayarak bunları değerlendireceklerini söyledi.