AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, Kamu Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.  Ziyarete AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngören ve parti üyeleri de katıldı.

Kamu Sen’in birimi olan Türk Eğitim Sen Bürosunda gerçekleşen ziyarette Kamu Sen üyeleri sendika üyelerinin yaşadığı sorunları Konuk’a ve Dr. Şeker’e anlattı.

Aynı alanda faaliyet gösteren farklı sendikaların kutuplaştığını dile getiren Kamu Sen Şube başkanı Ziya Hotamışlı bu kutuplaşmanın sebebinin siyasi olduğunu dile getirdi. Konuk ise, hiçbir sendikanın siyasi sebeplerden dolayı diğer sendikalarla kutuplaşmasının doğru olmadığını ve böyle bir durumla ilk defa karşılaştığını ifade etti. Sendikaların arasındaki gerginliği yapılacak olan istişare toplantılarıyla ortadan kaldırılmasına katkı sağlayacağına vurgu yapan Konuk, Türkiye’de ayrışmanın değil aksine birliğin ve kardeşliğin hakim olması gerektiğine dikkat çekti. 

Hiçbir sendika üyesinin siyasi görüşü nedeniyle dışlanmaması gerektiğini söyleyerek, Türk Sağlık Sen üyelerinin sorunlarını dinledi. Sağlık çalışanlarının hangi sağlık sendikasında üye olduğuna bakılmaksızın sorunlarının çözümünü sağlamak için mücadele edeceğini kaydetti.

Ziyaret AK Parti üyelerinin ve Kamu Sen üyelerinin dostluk söylemleriyle son buldu.