Karaman İli Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nin 2013 yılı Mayıs Dönemi Olağan Meclis Toplantısı 30 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 10.00'da Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 
Toplantıya Vali Yardımcısı V. ve Karaman İli Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanı Muammer Balcı, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri, Karaman İli Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muzaffer Özdal, Daire Müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı ve üyeleri ile Birliğe üye köy muhtarları katılmıştır.

Vali Yardımcısı V. Muammer Balcı yapmış olduğu açılış konuşmasında; köylerin önemine değinerek, köylere yapılan yatırımlardan bahsetmiştir. Köydes ve diğer yatırımlarının ana hedefi üzerinde durmuş, yatırımlarda izlenen yola ve önceliklere değinmiş, programların gerçekleştirilmesi aşamasında destek olan kurum ve çalışanlarına ile muhtarlara teşekkür etmiştir.

Vali Yardımcısı V. Muammer Balcı’nın konuşmasının ardından toplantıda 2012 Mali Yılı Gelir-Gider Kesin Hesapları görüşülmüş ve ibra edilmiştir. 2013 Yatırım Programı görüşülmüş ve kabul edilmiştir. Birlik Encümen Üyeliği seçimi yapılmıştır. Seçim sonucuna göre; Merkez İlçe İl Genel Meclisinden Adem Kapar ve Mustafa Karaman, Merkez İlçe Köy Muhtarlarından Çatak Köyü Muhtarı İsmail Yanmaz ve Beydili Köyü Muhtarı Erol Öztürk birlik encümen üyeliğine seçilmişlerdir. 

Toplantı, köy muhtarlarının köyleriyle ilgili sorunlarını da dile getirdiği dilek ve temennilerin ardından,  Polisevinde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından verilen yemekle son buldu.