Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay yapmış olduğu açıklamada;

“ Akreditasyon çalışmalarımızın bir gereği olarak,üyelerimize yönelik hizmetlerimize bir yenisini daha ilave ettik. Üyelerimize daha iyi hizmet sunabilmek amacı ile “Beyaz Masa Uygulaması”na geçmiş bulunmaktayız.

Üyelerimizin istek, şikayet ve önerilerini almak amacı ile odamız hizmet binası giriş katında “Beyaz Masa” uygulamasına başladık. Üyelerimizin telefonla veya bizzat gelerek başvurabilecekleri bir ortam oluşturduk.

Beyaz Masa Uygulamasında; oda hizmet binamıza gelen üyelerimizin görüşme yapacağı birimlere yönlendirilmeleri ve birim memurlarıyla irtibatlarının sağlanmasının yanı sıra;

Beyaz Masa’ya bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgilenilerek, onların talepleri doğrultusunda yönlendirmeler yapıp, başvurularına anında çözüm üretmeye çalışacağız.Bu uygulama ile üyelerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı amaçlamaktayız. Beyaz Masa’ya gelen her türlü başvuruyu Oda Yönetim Kurulu olarak inceleyecek, ilgili birimlerle ya da Kurumlarla irtibata geçerek başvurulara çözüm arayacağız. İnceleme sonucunu da başvuru sahibine iletmeyi hedeflemekteyiz.

Bu uygulama ile klasik öneri ve şikâyetlerin aksine; aksadığını düşündüğünüz çalışmaları veya önerilerinizi Oda Yönetim Kurulu olarak hassasiyetle inceleyip çözüm yolları arayacağız.

Ayrıca bir diğer hizmet olarak; oda üyelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere, odamız giriş katında “Bilgi Erişim Merkezi” oluşturduk.

Bu hizmetle amacımız üyelerimizin yapacağı işlemler esnasında ihtiyaçları doğrultusunda bürolarına, şehir merkezine gitmeye gerek duymadan odamız hizmet binası içerisinde,halledebilecekler''dedi.