Kurşun ailesinin biricik oğlu Ahmet Emre Kurşun'un sünnet düğününde sevenleri yalnız bırakmadı 
Demosan Otel’de iftar yemeğiyle başlayan düğünde Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli ile Ak Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye çalışanları, Kurşun ailesinin akrabaları ve dostları katıldı.

Araboğlu Camii İmam Hatibi İskender Kayhan'ın yaptığı duayla başlayan programda, iftar yemeği sonrası kısa konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu Emreyle aynı yaşta ve arkadaş olduklarını ifade ederken, bu mutlu günde birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi. Uğurlu konuşmasında;''Bu gece iki güzelliği birden yaşıyoruz, hem iftar programında, hem de arkadaşı Emre'nin düğün merasimde bulunmak çok güzel,'' diyerek aileyi tebrik etti. 

İlahi ve ezgiler eşliğinde hazırlanan slayt gösterisinde Ahmet Emre'nin bebeklikten günümüze kadar süren nostaljik resimleri beğeniyle izlendi.

Kısa konuşma yapan Mustafa Kurşun gecede yalnız bırakmayarak mutluluklarını paylaşan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Sünnet düğünü takı takılması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu. 

Karamanundem.com ailesi olarak başta erkekliğe adım atan Ahmet Emre'ye ve Kurşun ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder,  tekrar bu mutlu günlerini de kutlarız.