Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan Karaman Valisi Murat Koca’yı Makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
07 Eylül 2012 Cuma günü saat 11:00’de Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan yaptığı konuşmasında: “Sayın Valimize yeni görevinde başarılar dilemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdim. Bu bir görev değişimi neticede bundan önceki Valimiz Süleyman Kahraman’ın da Karaman’a önemli katkıları olmuştur. Kendisine biz çok teşekkür ediyoruz. Yeni Valimizin de birlik ve beraberlik içersinde İnşallah Karaman’a çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Nasıl Türkiye dünyanın parlayan bir yıldızı ise Karaman’ın da Türkiye’nin parlayan yıldızı olması yönünde önemli bir mesafe elde edeceğimize inanıyorum. Sn. Valimizin oldukça  geniş bir deneyimi var. İçişleri Bakanlığımızda önemli görevler üstlendi, en son müsteşar yardımcısı idi, teftiş kurulu başkan yardımcılığı, hukuk müşavirliği gibi önemli hizmetlerde bulundu. Özellikle yerel yönetimlere yönelik düzenlemeler ve mevzuat gibi konularda neler yapılması gerektiğine hakim bir durumdadır. Ben kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, İnşallah Sn. Valimizin önderliğinde tüm il ve bölge müdürlerimizle birlikte Karaman için güzel hizmetlerde bulunacağız,”dedi.


Vali Murat  Koca ziyaretinden dolayı Lütfi Elvan’a teşekkür ederek yaptığı konuşmasında: “Güzel ilimiz güzel Karaman’ımıza hep birlikte el birliğiyle hizmet etmeye hazırız, onun gayreti ve çabası içerisinde olacağız. İdareciler orkestra şefi gibidirler. Nasıl ki bir orkestra şefi aksine bir ses olduğu zaman bunun düzeltilmesini sağlıyorsa,  bizlerde herhangi bir aksaklık meydana geldiği zaman bunu düzeltmek ve hizmetlerde aksaklık meydana gelmesini önlemek için yoğun bir şekilde çalışacağız.

Milletvekilimiz Lütfi Elvan’ın aynı zamanda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olması Karaman için önemli bir şanstır. Kendisi bu anlamda ilimize önemli katkılar sağlamıştır ve bundan sonra da desteklerini bekliyoruz. İnşallah milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve diğer kamu kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışarak ilimize güzel hizmetlerde bulunmaya çalışacağız.”dedi.