Karamanlı Şair ve Yazar İbrahim ŞAŞMA katılmış olduğu edebiyat yarışmalarından eli boş dönmüyor. Şair Şaşma son bir ay içerisinde dört ayrı yarışmadan dört ayrı ödülle döndü.  Şair ŞAŞMA Malatya Tabipler Odası tarafından düzenlenen "Şiddete beyaz isyan" temalı yarışmada "Bana El Sallayın Çocuklarım " isimli hikayesiyle ikincilik ödülünü elde etti. Türkiye'de sağlık çalışanlarına yönelik şiddete dikkat çekmek ve sağlığın rengi olan beyaz üzerinden "Şiddete beyaz isyan" temasıyla ülke genelinde yapılan hikaye yarışmasında Şaşma önemli başarı sağladı.  ŞAŞMA  gazetecilere yaptığı açıklamada, birincisi olmayan hikaye yarışmasında ikincilik ödülüne layık görüldüğünü, bunun da kendisini mutlu ettiğini söyledi. Ödülünü Malatya İl Genel Meclisi'nde yapılan bir törenle aldığını belirten Şaşma , "Şiddet, insani bütün değer yargıları dışında, insancıl olamamanın ve güzel yaratılmanın aksine bir eylemdir. Şiddet, tarihler boyunca, toplumların hiç iyileşmeyen yara başlarıdır. 'Sevelim sevilelim, Dünya kimseye kalmaz' değeriyle hareket etmenin gelecek nesillere de bir iz bırakacağını dile getirdi.
 
Şair ŞAŞMA Ankara Anıtkabir Derneği Yayın Kurulu  tarafından düzenlenen  Atatürk, Cumhuriyet ve Anıtkabir konulu yazı yarışmasında da  Ölümsüzlüğün Anatomisi isimli yazısı ile üçüncülük ödülü alarak bir başarıya daha imza attı.
 
Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği (KIRKSEDER) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen öykü ve şiir yarışmasında ise ŞAŞMA öykü kategorisinde "Bir Kez Anne Dese" isimli eseri ile  birinci olurken şiir kategorisinde ise mansiyon ödülü almaya layık görüldü
 
Karamangundem.com ailesi olarak Şair ŞAŞMA’yı bu kararlı, istikrarlı tavır ve başarılarından ötürü tebrik ediyor, edebiyat yolculuğunun daim olmasını temenni ediyoruz.