Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Karaman Milletvekili Lütfün Elvan ile Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımları gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Ak Parti Karaman Milletvekili Lütfü Elvan ile birlikte yapılan çalışmaları yakından inceledi ve bölgedeki vatandaşlarla da sohbet etti. Ereğli yolu Köprülü Kavşağı, Çukurbahçe Katlı Otopark ve Yeşil Alan Çalışması, Yunus Emre Sevgi Parkı, Gönül Gözü Kahvesi ve Taş Bina’da incelemelerde bulunan Elvan, özellikle son iki yıl içerisinde Karaman’ın bir şantiyeye dönüştüğünü söyleyerek çok kısa zamanda şehrimizin modern bir kent görünümüne kavuşacağını ifade etti.


Yatırım alanlarında Milletvekili Lütfü Elvan’a bilgi veren Belediye Başkanımız Uğurlu, Karaman’a sınıf atlatacak çalışmaların artarak devam edeceğini dile getirdi. Karaman Belediyesi’nin yürüttüğü büyük projelerle ilimizin her geçen gün geliştiğini belirten Milletvekili Elvan, özellikle Çukurbahçe’nin hem otopark alanı hem de yeşil alan düzenlemesi olarak iyi düşünülmüş bir proje olduğunu ayrıca Gönül Gözü Kahvesi’nin de Türkiye’ye örnek teşkil edecek çok önemli bir hizmet olduğunu vurguladı.