AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye meclisinin Ağustos ayı olağan toplantısına katılarak Belediye Meclis üyelerine tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Milletvekili Recep Şeker’in ziyaretinden dolayı teşekkür ederek: “Sayın vekilimizin ziyaretleri bizleri çok memnun etti. Bu bir hizmet yarışı. Hepimizin ortak düşüncesi Karaman’dır. Şehrimize en güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ise Karaman’a birlikte hizmet etmenin önemine dikkat çekerek: “Sizlerle birlikte Meclis toplantınıza katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Burası Karaman’ın mutfağı; yapılacak işlerin harmanlandığı, tartışıldığı, görüşüldüğü ve sonuca erdirildiği bir yer. Karaman ile ilgili hangi konu olursa olsun ben ve milletvekilimiz Sayın Recep Konuk Bey ile birlikte elimizden ne geliyorsa yardım etmeye hazırız. Telefonlarımız 24 saat açık ve istediğiniz zaman bizlere ulaşabilirsiniz. Hepinize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.