Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken Yüce Allah’ın (C.C) katında ayların en hayırlısı olan Ramazan-ı Şerif ayına veda etmenin hüznünü, manevi bereketi en yüksek zaman dilimlerinden biri olan bin aydan daha hayırlı Kadir gecesine ve Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. 
Kadir Gecesi, insanlığın hidayet rehberi Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı, Mü’minlerin ve bütün insanlığın kadrini yücelten en faziletli ve en kutsal gecedir.
Bu gece dünya semasına inen Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim insanlığın ufkunda bir güneş gibi doğmuş, nuru ile karanlıklar içerisinde yönünü kaybetmiş olan insanlığa ışık tutmuş, eşsiz ilke ve mesajları ile hüzünlü ve bîtap gönüller için neşe kaynağı olmuş ve O’na inananlar, O’nun rahmeti ve şifası ile huzur bulmuştur. 
Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kadir Gecesinin ülkemizin birlik ve beraberliğine Milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Yüce Allah (C.C)’danniyaz eder, tüm Karamanlı hemşerilerimizin, İslam âleminin ve Milletimizin Kadir Gecesi’ni tebrik ederim.” Dedi.