Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, yıllardır Karaman sporuna hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumunda devam eden bakım onarım çalışmalarında sona yaklaşıldı. 06 Şubat 2015 tarihinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezine konuk olan Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, il müdürlüğü ve gençlik merkezi çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu yıl Karaman’da gerçekleştirilen spor organizasyonlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şeker, bir şehrin tanıtımında en önemli faktörlerden birinin de spor olduğunu dile getirdi.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık bakım onarım çalışmalarında artık sona gelinen Kemal Kaynaş Stadyumunda devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

İnceleme sonrası çalışmaları değerlendiren Şeker, “ Kemal Kaynaş Stadyumunda devam eden çalışmalar tamamlandığında Karaman daha modern ve kaliteli bir spor tesisi kazanmış olacak. Bu bölgenin bir spor kompleksi halinde bir bütün olarak planlanmış olması güzel bir düşünce. Karaman artık spor şehri olma yönünde hızla ilerliyor. Yıl içerisinde birçok yerel ve ulusal müsabakalara ev sahipliği yapıyor. Karamanımızın artık daha fazla spor tesisine ihtiyacı var. Bu tesislerden çıkacak şampiyon sporcularla Karamanımızın ismi ulusal ve uluslararası arenada daha fazla duyulacaktır”