22. 23. ve 24. dönem olmak üzere üç dönem Karaman Milletvekilliği yapanMevlüt Akgün, Belediye Meclisinin 1 Haziran Pazartesi günü düzenlenen toplantısına katılarak belediye meclis üyeleriyle vedalaştı.

Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediyesi’ni ziyaret etti ve Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantısına katıldı. “Üç dönem boyunca Karaman için önemli çalışmalar yapan değerli milletvekilimiz Mevlüt Akgün Bey’e gönülden teşekkür ediyoruz” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şöyle konuştu:

“Bu zamana kadar Karaman için mücadele etmiş çok takdir ettiğim bir arkadaşımız. Belediye yatırımları olsun, kamu yatırımları olsun her alanda bize destek olmuştur. Biz sayın vekilimizle çalışmaktan büyük keyif aldık. Hatta kimi zaman kendisinin yoğun çalışma temposuna yetişmekte zorlandık. Ben şahsım adına, belediye adına ve Karaman halkı adına kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de yine bizlerle birlikte bu şehir için hizmet etmeye devam edecektir. Biz kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. İnşallah daha güzel bir kent olma yolunda hep birlikte çalışacağız.“

Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ise konuşmasında şunları kaydetti:

“1994-1999 yılları arasında bende belediye meclis üyeliği yaptım. O yıllar siyasi rekabetin çok daha keskin ve sıkıntılı olduğu bir dönemde bile, Karaman’ın hep söylediğim o hoşgörü ve sevgi ortamında, belediye meclisi olarak bir araya gelip Karaman’a hizmet etmenin mutluluğunu birlikte yaşadık. Ben huzurunuzda Karaman’a hizmet eden tüm belediye başkanlarına ve meclis üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Biz de üç dönem milletimizin verdiği yetki ile Karamanımıza hizmet etmeye çalıştık. Elbette zaman zaman eksiklerimiz ve hatalarımız oldu ama niyetimiz her zaman memleketimize hizmet etme gayreti oldu. Milletvekili olarak benim son haftam. Sizlere teşekkür etmek, helalleşmek adına buradayım. Gerek Belediye Başkanımıza ve gerekse sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki hiçbir hizmet boşa gitmez. Dolayısıyla ben yaptığınız çalışmaların mutlaka bu aziz milletin kalbinde yer edineceğine inanıyorum. Milletvekilliğim bitiyor ama her zaman bir dostunuz, bir arkadaşınız olduğumu unutmayın. Karaman’da hizmet noktasında baktığımızda kesinlikle siyasi bir ayrım yapmadan insana değer vermek şeklinde oldu. Bundan sonra da anlayışımızın bu yönde olacağını ifade etmek istiyorum.”