Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi liderleri Karaman’da hizmet veren Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda yaşayan çocuklara bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, minik yürekleri bu anlamlı günde yalnız bırakmadı. gerçekleşen ziyarette yaşlılar ile sohbet eden Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü liderler, onlara çeşitli hediyeler vererek uzun uzun sohbet etti. Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdürü Rıda Çoban’ı da makamında ziyaret eden liderleri Sevgi Evleri hakkında Çoban’dan bilgi aldılar. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çoban,” Dünya çocuk günü münasebetiyle Karaman Gençlik Merkezi Personelinin Sevgi Evlerimize ziyaretleri bizleri oldukça mutlu etti. Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmadılar, çocuklarımızla eğlenceli anlar yaşadılar. Çocuklarımıza unutamayacakları bir gün yaşatan ve hediyeleri ile çocuklarımızı sevince boğan Gençlik Merkezi çalışanlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret, Gençlik Merkezi liderlerinin Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklara aldıkları hediyeleri vermelerinin ardından sona erdi.