02.02.2015 Tarihinde yapılacak olan seçimlere hazırlanan Ziraat Odasında mevcut başkan Recep Muğlu'nun çalışmalarından memnun olduklarını belirten delege ve çiftçiler Muğlu'yu yeniden başkan olarak görmek istediklerini ifade ettiler.

Delegeler ve bazı çiftçileri köy  ve mahallelerde ziyaret eden Başkan Recep Muğlu gittiği her köyde sevgi seliyle karşılanıyor. Başkan Recep muğlu’ya tam destek verdiklerini belirten delege ve çiftçiler, Muğlu'yu yeniden başkan yapacaklarını ifade etti.

Başkan Recep muğlu, ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 3 yıl boyunca üreticilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Ziraat Odası olarak birçok proje yaptıklarını ve bununla birlikle onlarca çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Recep Muğlu , tek amaçlarının üreticiye, çiftçiye hizmet etmek ve üreticilerin kazançlarını artırmak olduğunu söyledi. Gece gündüz demeden üreticilerin her daim yanında olduklarını, en ufak bir sıkıntılarında hep destek verdiklerini belirten Başkan Recep. Muğlu, “Biz hizmetten, destekten hiçbir zaman kaçmadık. Her daim çiftçiye hizmeti bir borç bildik ve gereğini yaptık. Bugün ne olursa olsun yine ayrım gayrım yapmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. İnşallah Allah nasip ederse yeni dönem Ziraat Odası Başkanlığı ile birlikte çok güzel yeni çalışmalara da imza atacağız” dedi.