AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Akgün çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karaman esnafı tarafından büyük ilgiyle karşılanan Dr. Mustafa Akgün esnafların dertlerini dinleyip, muhabbetlerine ortak oldu.

Haber sitemize açıklamada bulunan Ak Parti Karaman Milletvekili Aday adayı Dr. Mustafa Akgün, “ Yaklaşık iki haftadır ilçelerimizi dolaştık bunun yanı sıra bazı köylerimize de uğradık. Burada görüştüğümüz vatandaşlarımızın talep ve önerilerini not ettik. İnşallah bunların hepsini çözerek halkımızın isteklerine cevap vermiş olacağız.”

Bir şehri canlı tutanların esnaflar olduğunun altını çizen aday adayı Dr. Mustafa Akgün,” Esnafımızın da bazı şikâyetleri ve talepleri var, bunları dinledik ve notumuzu aldık. AK Parti Hükumeti ve AK Parti Belediyesi olarak esnaflarımızın sorunlarını masaya yatırıp ortak bir karar alarak bu sorunları çözeceğiz inşallah. Biz gittiğimiz her yerde kucaklaştığımız her vatandaşımıza mutlaka telefon numaramızı veriyoruz. Allah nasip eder Milletvekili adayı seçilirsek 7 Haziran seçimlerinde mecliste görevimiz olursa Kadını-Erkeği her vatandaşım gönül rahatlığıyla bizleri arayarak sorunlarını dile getirebilecekler. İşte biz bu gezileri bunun için yapıyoruz.” dedi.