Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 2014 yılı mezunlarının, mezuniyet gecesi için Karaman'a gelen ünlü ses sanatçısı Mustafa Ceceli performansı ve içtenliğiyle söylediği şarkılarla katılanlara eşsiz bir gece yaşattı.

Demosan & SPA Otelde düzenlenen konsere Üniversiteli gençlerin yanı sıra birçok vatandaş da katıldı. As Organizasyonun düzenlediği yemekli mezuniyet gecesine, Otel Yetkililerinin ve personelinin eksiksiz hizmeti de gecenin kusursuz geçmesine de etken oldu. 

Ceceli söylediği çok beğenilen şarkılarının yanı sıra oyun havaları, halay, hareketli parçalarıyla katılanları bir kez olsun yerlerine oturtmadı. 
Gecede sahnede yapılan sürpriz evlenme teklifine evet cevabıyla karşılık verilmesi gecenin diğer bir güzel yanı oldu.  Mustafa Ceceli'nin kestiği pasta konuklara ikram edilirken konser sonrası Dj Performansı ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenceye devam edildi.

Gece boyu profesyonel fotoğraf çekiminin de yapıldığı programda, mezun olanlar için hazırlanan mezuniyet köşesinde defotoğraflar çekildi.

Mustafa Ceceli gece sonunda konuklarla da tek tek fotoğraf çekildi.