‘ Türkiye’de ve Dünya’da neler oluyor ‘ sloganı ile Saadet Partisi Karaman Teşkilatı tarafından konferans düzenlendi. Konferansa Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa katıldı.
 
Saadet Partisi İl Teşklatının organizesi ile ilk olarak Karaman öğretmen evinde basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Özkafa, Karaman ve sanayileşme konularına ve günümüzde medyanın önemine değindi. Ayrıca yerel basının gün geçtikçe daha da önem kazandığına değinen Mustafa Özkafa, daha sonra konuşmasını yapmak üzere parti mensuplarının da katılımı ile Yunus Emre konferans Salonu’na geçti.
 
Konferansa Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin, Parti yöneticileri, Memursen İl Başkanı Yunus Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.
Selamlama konuşmasını Karaman il Başkanı Şaban Şahin yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Mustafa Özkafa, 10 yıllık Ak Parti iktidarını ve küresel ekonomiyi değerlendirdi. Özkafa konuşmasında;


‘’Kıymetli Karamanlılar hükümetimizin görevde olduğu sürede yaptıkları hepinizin bildiği gibi ülkemizde yapılmamış hayal bile edilmemiş konulardı. Ayrıca şahsımın Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemdeki hizmetleri hem ulusal hem de Avrupa ülkeleri nazarında büyük itibar sahibi hizmetlerdir. Saadet partisi uzun yıllara dayanan geçmişi ve çok değerli kurucusu Necmettin Erbakan hocası ile Türkiye’nin tekrar yükselişe geçmesinde önemli rol sahibi olan bir partidir. Adil düzenin tesisi ve mazlumun ayağa kalkması için en gerekli bir kurumdur.


70 yıldır Türkiye’de hangi büyük yatırım yapılıyorsa o yatırımın projesi Milli Görüş’e aittir. Milli Görüş, merhum Erbakan’ın da ‘Bana ne Amerika’dan’ dediği gibi Amerikan’ın buyruklarıyla hareket etmedi. Milletin tarihinden, büyüklüğünden aldığı güçle hareket etti. Kıbrıs Barış Harekâtını, D8’i, denk bütçeyi, yüzde 50 zamları, ağır sanayi hamlesini bu güçle gerçekleştirdi. Önce ahlak ve maneviyat diyerek, uydu değil lider ülke Türkiye idealini benimsedi” dedi. 


Haber içerik/Karamanca.net