AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü mesajında ''Emniyet teşkilatımız bizim iç güvenliğimizi sağlayan önemli bir kolluk kuvvetimizdir. 170 yıldan bu yana eğitimli personeli ülkemizin en başarılı kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında, göz dolduran bir kurum haline gelmiştir.
Verdiği güven ve cesaret ile toplumsal huzurumuzun en büyük teminatı olan emniyet güçlerimiz, fedakâr duruşu ile toplumumuzun her kesiminin takdirini toplamıştır. Kamu düzenin sağlanması adına yasaların uygulayıcısı, kişisel ve toplumsal özgürlüklerin koruyucusu olarak gece gündüz demeden çalışan emniyet güçlerimiz, milletimizden aldığı destek ile kendisine verilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getirme gayretindedir.

Adalet ve Kalkınma Partisi olarak göreve geldiğimizden beri, daima polislerimizin yanında olduk, özlük haklarını geliştirdik, teknik donanım açısından teşkilatımızı dünyanın en güçlü polis teşkilatlarından biri haline getirdik. Bugün çağın gereklerine uygun olarak yaptığı yeniliklerle dünyada en seçkin teşkilatlar arasında yer almaktadır. Şüphesiz Emniyet Teşkilatımızın başarısı, milletimizin kendine olan güvenini pekiştirmektedir.

Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşen bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimiz ve görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir hayat diliyorum'' dedi.